Anders Koroly-min man och bästa vän

Min man är som ingen annan man. 
Min man har stått som en klippa brevid mig genom alla stormer. 
Sen dag ett så förstod jag att ingen är som han. 
Hur han stöttat, tröstat, torkat tårar och alltid förstått. Han har förstått min sorg. Han har närmat sig mig när jag behövt det och tagit avstånd när jag varit i behov av ensamtid. 
Han känner av exakt vad det är just jag behöver. 
Vet när det är dags att inte röra, eftersom det är så att jag inte alltid vill bli berörd. Jag klarar inte alltid av att brista. Han ser när jag vill och inte vill gå sönder. När jag vill släppa taget och då jag bara vill bita ihop.
Han försöker lappa ihop i bästa mån och stöttar upp då jag väljer att slå igen känslorna. 

Då jag drar mig undan, in i mig själv så väntar han utanför. Han bultar inte på min inre dörr, han tvingar mig inte komma ut. Han bara väntar ut. Samtidigt är han med mig, sida vid sida, då jag vill leva i samma värld som han. 

Min man och jag har gått igenom så oerhört mycket, tillsammans. 
Förundras ofta hur han kan vilja stanna hos någon som inte ens själv vill stanna. Hur han kan vilja ha mig, när jag själv skulle gått om jag bara kunnat. Lämnat mig själv om jag hade möjlighet att slippa allt ont. 


Min man är min själsvän.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln