Ångesten

Ångesten inför att få ångest är mer ångestfylld än själva ångesten. 

Så fort jag mår lite bra, då är det precis som att jag straffar mig själv genom att snabbt trigga igång ångesten. Jag liksom kommer på mig själv att känna frid, får dåligt samvete och börjar dra fram minnen på hur två poliser stod vid min dörr och raserade hela min värld. 
Inser, givetvist, att det inte är ett sunt beteende och har ofta själv försökt förstå varför jag gör så. 
Tror det är för att straffa mig själv, för att jag lever och min son är död. Att jag fick leva men inte han. 

Ologiskt, självklart. Men där är dom känslorna, oundvikligt.

En gång sa min pappa till mig
"De demoner vi bär inom oss är allergiska för frisk luft.
Gå en promenad, andas djupt-då dör dom."

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln