Föräldralös

Mamma 410407-970701 Mamma 410407-970701

En av de första tankarna som slog mig då min pappa dog var 
"Nu är jag föräldralös". 
Med förskräckelse insåg jag att ytterligare en av min persons skapare dött. Bägge halvorna. De som var "en jag, en du, som blev en liten VI" är döda. Och kvar är bara den där lilla VI personen. Som plötsligt inte är någons lilla barn längre. Nu är jag liksom vuxen, på riktigt.
Ingen mamma och ingen pappa. Rätt vilsen och oerhört skrämmande. 
Min mamma var min absolut största idol, min största trygghet och min allra bästa vän. Min pappa var...min pappa, helt enkelt. En pappa att se upp till, som var oerhört intelligent och talangfull. Full med livserfarenhet. Oerhört färgstark.
 Och nu finns ingen av dom kvar. De två personer som jag och mina bröder betydde mest för. De två personer som var vår grund, vår bakgrund. 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln