Fanns en bättre tid

Kroppen säger ifrån. Den kämpar för att få mig att inse att det är dags att lägga sig. Återhämta sig. Har nu varit sjuk i sju veckor. Ont i kroppen, bihålsinflammation och hosta. Min kropp har helt givit upp sedan Jojje dog. Första fyra månaderna var jag sjuk, som influensa sjuk. Sedan blev jag sjuk varenda gång jag gjorde något utöver det vanliga. Kunde vara så simpla saker som att storhandla. Nu beror det på stressen runt allt som konstant händer. Framförallt min pappas bortgång. Allt i huset som måste göras inför försäljning. Stressen kring allt. Samtidigt som saknaden tränger sig på allt mer. Att gräva i hans privata river upp en massa. Så fort detta är klart ska jag lägga mig och på riktigt ta det till mig, att även han lämnat mig. 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln