Pappa, mamma och en drös med ungar.
Storfamilj=Mycket kärlek.

Familjen Familjen
När jag ser våra barn ihop, då får jag en bekräftelse på att vi verkligen lyckats. Våra barns sammanhållning är obegriplig. Dom finns alltid där för varandra. När det hemska når in, då skyddar dom varandra. Dom håller om varandra, som för att skydda varandra från smärtan. Är för er jag bär mitt huvud högt. 

 

Familjen Koroly

Vår familj består av mamma/bonusmamma, pappa/bonuspappa och elva barn. Familjen består även av vår hund Medina, våra katter Gibson och Katten (var inte riktigt eniga om namn).
En av dessa elva gick alldeles för tidigt.
Plötsligt gick jag från "hon med alla barnen" till "hon som förlorat ett barn". Mitt liv togs ifrån mig och aldrig blir jag densamma igen. Mitt i mitt egna personliga helvete finns den oerhörda tacksamheten och tillika glädjen över de barn som finns här. De som fortfarande andas, vars hjärtan fortfarande slår. 
Vill inte säga att jag lever pga dom, för det innebär att jag lägger mitt liv i deras händer. Ansvaret över min vilja att leva på deras samvete. Dom ska inte behöva bära mig, det är inte deras helvete att bära. 

Dessa underbara barn. Dessa olika individer, på olika sätt men precis lika underbara. 
Hoppas kunna ge dom all den styrka jag tappat. 
Älskade familjemedlem
Emma och Medina
Emma och Anders Koroly
Familjen Koroly
Stephania och Vanessa Koroly
Emanuel och Stephania-Syskonkärlek
Emanuel 15 år
Mysan 3 år

De våra är inte enbart blodsband

Familj Familj
Vår familj består inte enbart av våra blodsband. Vår familj är betydligt mer utökad än så. Vår familj är även alla de som, för oss, räknas familj. 
Vår familj är de som alltid finns hos oss, fysiskt eller i våra hjärtan.

SAMMANLÄNKNINGEN AV TVÅ FAMILJER

  

Vår yngsta dotter är en sammanlänkning av två familjer. För 9 år sedan träffade jag min, numer, make. Jag hade 6 barn och han 4. Vi var helt på det klara med att vi inte skulle ha fler barn. Vi var färdiga. Ville inte riskera ytterligare ett till skilsmässobarn. Ett "varannanvecka barn". Jag var steriliserad så det var inget vi oroade oss över. 
Men så bestämde vi oss, efter 1 år, att vi faktiskt ändå skulle vilja ha ett gemensamt barn. Så blev My till. Vår alldeles egna lilla VI. Genom IVF skapades denna fantastiska lilla människa. En liten människa som med sitt liv skapade en hel familj av två. 

Sammanlänkning av två familjer.

Ni är luften i mina lungor

Fem av anledningen till att jag bär huvudet högt. Emanuel, Stephania, Gabriel och Romina. Vanessa står bakom kameran och Georgios finns med och samtidigt inte. En osynlig son som saknas oss. 
Älskade barn, ni är mitt allt. 

Dvärgpinschern medina

Dvärgpinschern Medina Dvärgpinschern Medina
Denna lilla-lilla varelse har givit mig så oerhört mycket. Så mycket kärlek. Så mycket tilltro. Jag älskar henne så jag nästan går sönder. Underbara, vackra, kärleksfull Medina. Tänk att en hund kan ge så mycket. 
Vår lilla dvärgpinscher är snart 1 år.